Rabu, 27 Julai 2011

REZEKI BERTAMBAH \(^_^)/

Alhmdllh sejak kebelakangan ni rmai plak yg sms n email tnye camana nk jd dropshipping agent..syukur sgt..nk raya ni, rmaila yg tercari2 pendapatan sambilan kan..aku hrgai sgt2 mereka yg ade efford 2..

disebabkan sedikit kesibukan aku sebagai yg bergelar pelajar ni, menyebabkn aku lambat ckit nk reply email mereka2 yg tnye 2..so sorry..mnggu ni quiz week sy..so knala fokuskan dri ckit..heee..ayat xboleh bla kan..tapi aku tetap akn usahakn jugak untk reply email wlupun lmbt..kire okla dr xbalas terus kan..kire curi2 ckit mase la..pada yg anta sms 2 mmg aku akan terus reply la..sbb phone is my soul..24 hours di samping aku..hee..so, leh la kalau nk reply sms mereka2 yg tnye psal dropshipping agent ni kan..

pada yg da isi borang pendaftaran sebagai agent n da submit, nntikanla  katalog, cd n list harga smpai kerumah anda ye..ecehceh..welcome 2 our company..diharapkn kite blh truskan kerjsama dlm tempoh msa yg pnjang k..kalau ada ape2, blh je tnye terus k..

pada yg bermnat untk beli produk n serius untk jadi agent, contact je aku..kalau call xberangkat 2, sila sms ye..sbb kdang2 aku xsmpat nk angkat phone..so sorry for that..=))
TQVM!!

Tiada ulasan:

Catat Ulasan